miercuri, 11 ianuarie 2017

Buticul cu dichisuri

     NU există lucru frumos care să nu aibă măcar o hibă ! Aşa stau lucrurile şi cu Buticul cu dichisuri al doamnei Gheorghiu Sorina Mihaela, un interesant şi atractiv spaţiu comercial care, deşi amplasat în plin centrul Ploieştiului, este ascuns de ochii lumii. De aceea  această postare îşi doreşte să facă, măcar puţin, mai vizibil Buticul cu dichisuri şi să vă  informeze pe dumneavoastră,  cei care citiţi aceste rânduri, despre o idee de cadouri superbe pentru cei dragi.. Amplasat, teoretic, în capătul a 3 străzi (Constanţei, Unirii şi  Bibescu Vodă),  între două mercerii Buticul cu dichisuri vă oferă obiecte de artizanat, tablouri, magneţi şi multe alte obiecte personalizate, ii populare, căciuliţe, hăinuţe croşetate şi bijuterii handmade sau hand made (cum vreţi să le spuneţi). Dar fiindcă se spune că "vorba lungă sărăcia omului" şi că "o poză face cât 1.000 de cuvinte voi încheia aici această postare lăsându-vă câteva poze care vă vor stârni interesul dar şi invitaţia să mergeţi la Buticul cu dichisuri. Practic puteţi considera această postare un ajutor pentru fiecare dintre cei care vor să facă un cadou unic cuiva unic !!!
Fotografia postată de Sorina Mihaela Gheorghiu.
Acesta este Buticul cu dichisuri, de acum ştiţi şi dumneavoastră unde trebuie ca  să megeţi pentru  cumpărături de calitate.

Fotografia postată de Sorina Mihaela Gheorghiu. Fotografia postată de Sorina Mihaela Gheorghiu.  Fotografia postată de Sorina Mihaela Gheorghiu.
Şi foarte multe alte cadouri  inedite făcute cu multă dragoste pentru dumneaoastră !!!
Fotografia postată de Sorina Mihaela Gheorghiu. Fotografia postată de Sorina Mihaela Gheorghiu. Fotografia postată de Sorina Mihaela Gheorghiu.

Aşa că nu uitaţi,
În agendă să notaţi
La Buticul cu dichisuri
Poţi veni cu mlte visuri
Visuri multe şi chiar vise
Şi-alte gânduri compromise
Că aici ţi le-mplineşti,
Să te simţi ca în poveşti !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu